Give a man a fish, and you feed him for a day. Teach a man to fish, and you feed him for a lifetime.”

Akademia Xhezairi

Akademia Xhezairi është parasëgjithash ëndërr dhe pastaj mision i dy vëllezërve, që ka për synim parësor ofrimin e mundësive për zhvillim dhe kalitje të shkathtësive të shumta personale dhe profesionale.

Kurset

Development

 • HTML
 • Cascading Style Sheet
 • JavaScript
 • JavaScript
Web Front-End (Falas) HTML/CSS/JavaScript

Regjistrohu

 • PHP
 • MySQL
Web Back-End (Falas) PHP/MySQL

Regjistrohu

 •  
 •  
 •  
Kurs i ardhshëm Së shpejti...

Regjistrohu

Design

 • Photoshop
 • XD
 • Sketch
Web & App UI Design Photoshop, Xd dhe Sketch

Regjistrohu

 • Illustrator
 • InDesign
Graphic Design Illustrator dhe InDesign.

Regjistrohu

 •  
 •  
 •  
Kurs i ardhshëm Së shpejti...

Regjistrohu

Instruktorët

Arian Xhezairi

Arian
Xhezairi

Senior Software Artisan me shumë vite përvojë në Project Management dhe Team Development. Trajnues i gjuhëve programuese pranë A.U.K. Training and Development Institute. Ligjerues motivacional në fushën e zhvillimit të karrierës.

Driton Xhezairi

Driton
Xhezairi

Mjeshtër i User Interface Design & filozof i Graphic Design, since 2008. Ligjërues i natyrshëm. Evlad, babë, bashkëshort, përkthyes dhe studiues i shkencave fetare, në kërkim të titullit Master i Arteve.