Urdhër Arrest

Analize Socialo-Politiko-Fetare | Arian Xhezairi

Duke përcjellë nga afër rrjedhën aktuale të ngjarjeve në vend, me gjithë këto arrestime dhe çasje armiqësore karshi besimtarëve të komunitetit islam në kosovën tonë të bërë mishmash me rryma dhe qarqe anti-kombëtare, e në veçanti arrestimet e intelektualëve dhe prijësve fetarë në vend, me krenarinë dhe përgjegjësinë më të madhe bëj këtë njoftim: Continue Reading →

Rrëziku i Shuajres Kombëtare

Analize Socialo-Politike | Arian Xhezairi

Nuk do të duhej shumë mend që me lehtësi të kuptohet se nuk ekziston vetëm një kërcënim i izoluar për Kosovën, ngaqë po të ishte ashtu, do të mund të përqendronim të gjithë potencialin tonë për ta lokalizuar dhe neutralizuar atë pastaj. Në fakt, e vërteta e hidhur është që Kosova jonë po thuaj se është shndërruar në një pre të stërlodhur, mbi të cilën hidhet çdo grabitqarë, i afrohet dhe shkëput një copë prej saj. Continue Reading →